Категории
Вашата количка

Доставка

Уважаеми клиенти,

Считано от 01.11.18г има промяна в политиката за доставки на куриерските фирми, с които работим. Като следствие от 01.11.2018г всички пратки с доставка до адрес, които се изпращат в петък ще бъдат обработвани с икономична доставка за понеделник.

1.Условия за доставка.
При поръчки на обща стойност над 100.00 лв.  с плащане при доставка и плащане с карта или банков превод  - доставката е винаги безплатна!
За поръчки под 100.00 лв. в кошницата Ви, ще бъде добавена цена за доставка от 6 лв.

2. Условия за безплатна доставка.

2.1 БЕЗПЛАТНА Е ДОСТАВКАТА на дрехи, обувки и аксесоари ? Раници, чанти и портмонета, сакове, чорапи, шапки, шалове и ръкавици, колани, очила и т.н. на обща стойност над 100.00 лв, поръчани online на www.pirinsport.bg. или в други случай определени от Pirin Sport.

3.Куриер доставчик.


ПИРИН СПОРТ БЪЛГАРИЯ ЕООД извършва доставката на поръчаните през on-line магазина чрез куриерска фирма SPEEDY (Спиди).Доставката се извършва до входната врата на сградата посочена като адрес за получаване, или до офис на Спиди.
    - При отказ от поръчаната стока клиентът ще получи сумата по платежното средство с което е извършено плащането в законно установения срок до 14 дни.


4.Срок за доставка.


 
Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е 3 работни дни (когато поръчката е регистрирана след 12:00ч или в неработен ден отчитането започва от следващия работен ден). По време на големите сезонни разпродажби в PIRIN SPORT (Януари/Февруари/Март и Юли/Август/Септември/до 20 Октомври, Black Friday) онлайн поръчките имат удължен срок на доставка. Средният срок на доставка през този период е до 7 работни дни, като в зависимост от натоварването и обема поръчки в някои случаи срокът на доставка е възможно да достигне до 14 дни. Опцията за доставка в наш магазин НЕ е валидна по време на сезонни разпродажби!

5.Допълнителни екстри. 

Получаването на стоката във фиксиран час (допълнителна услуга) не е безплатно и е за сметка на получателя. За справка с условията и цените на SPEEDY.

6.Продукт с изчерпана наличност. 


Ако клиентът е поръчал продукт, наличността на който не може да бъде потвърдена, за да се възползва от безплатната доставка, трябва да го замени с друг, за да достигне необходимия праг на общата сметка.

7. Допълнителни условия.


Условията за безплатна доставка са валидни на територията на Република България.

8. ПИРИН СПОРТ БЪЛГАРИЯ ЕООД си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина.